Begeleider van activiteiten Global Development Village

IST’ers van het Nederlands contingent organiseren tijdens het contingentskamp en tijdens de World Scout Jamboree drie activiteiten van het Global Development Village. Daarvoor zijn nog IST’ers nodig, die helpen met het begeleiden van de activiteiten voor de jeugddeelnemers. Ben jij de IST’er die we zoeken?

De drie activiteiten, die de Nederlandse IST’ers organiseren, zijn:

-          Dangerous to be an animal – een workshop over bedreigde diersoorten.

-          Make the change – over het proces van kledingproductie

-          Plastic not so fantastic – over de plastic soep.

De activiteiten zijn al bedacht en uitgewerkt, maar er zijn nog 6 IST’ers nodig om ze te bemensen. Je bent niet gekoppeld aan één van de activiteiten, maar je kan bij elk van de drie workshops ingezet worden. Uiteraard wordt er volgens een rooster gewerkt, zodat je ook tijd hebt om de World Scout Jamboree te beleven.

We zoeken enthousiaste IST’ers, die ervaring hebben met het begeleiden van activiteiten, goed kunnen samenwerken in een team en die goed Engels spreken. Uiteraard ben je beschikbaar tijdens het contingentskamp en tijdens de World Scout Jamboree.

Wil jij je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met team IST-coördinatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kan je aanmelden tot 15 mei.