Een flinke groep IST'ers is al aangekomen op het WSJ-terrein: Ze reisden met de trein en kwamen vier uur later dan gepland op het terrein aan. Geen probleem! Rond half acht zitten ze gewoon aan het ontbijt, ze hebben dus al ingecheckt en hebben al een tent gevonden om in te slapen. Natuurlijk hebben ze nog een boel vragen: Waar is mijn 'team lead'? Wanneer moet ik precies beginnen? Hoe zet ik mijn bed in elkaar?

Toch is dat allemaal geen probleem: Binnen een dag heeft iedereen zijn weg echt gevonden en voelt iedereen zich op z'n plek. En de Nederlandse IST'ers kom je echt overal tegen! Edwin in de supermarkt, Maaike bij het ziplinen, andere Maaike bij het klimmen, Gert-Jan hoopt bij food distribution aan de slag te gaan, Dennis werkt bij Globe, Sophie bij de 21st century exploration en Niels bij communications&network.

Vandaag komen er nog heel veel IST'ers aan, vandaag zo'n 4.000! Het wordt en drukke dag en aan het eind van de dag zal iedereen zijn weg wel gevonden hebben op het immense jamboreeterrein.