De IST'ers werken natuurlijk niet 24 uur per dag, in hun vrije tijd hebben ze zelf de keuze wat ze gaan doen. Vandaag zijn er ook een aantal activiteiten open voor IST'ers, zoals duiken. Maar... er moet ook gewerkt worden: Ton rijdt rond op zijn Gator om reparaties uit te voeren, maar neemt ook graag mensen mee om ze een lange wandeling te besparen. En er moeten ook nog heel veel tenten opgezet worden...

Bij het onderdeel Scuba diving zijn een aantal Nederlanders actief, zoals Patrick, Kevin, Peter, Laura, Quinty en Patrick. Ze konden al duiken en mogen nu deelnemers kennis laten maken met het onder water ademen. Het is een prima sfeer, heerlijk verkoelend water en... er zijn heel veel duikflessen en duikuitrustingen. Vandaag is nog nog rustig, maar het zal zeker een populaire activiteit worden voor de deelnemers.

Andere IST'ers zijn ook hard aan het werk, maar een flinke groep zet tenten op: Een flinke klus in de brandende zon, maar het zal zeker gewaardeerd worden. De eerste Amerikaanse troepen zijn ook al aangekomen, morgen komen de andere contingenten aan. Het wordt nog veel drukker en veel gezelliger!