Aan het eind van de middag stappen de troepen binnen bij Planet Hollywood, een lekker restaurant met Amerikaans eten. Daarna is het maar een klein stukje lopen naar Times Square: Een plein met rondom grote billboards, die er in de avond nog veel mooier uitzien. Een prima plek om samen de dag af te sluiten en om daarna naar de hostels te gaan.

In het restaurant is het al meteen gezellig: Iedereen heeft genoten van de lange dag in New York, iedereen zit vol met nieuwe indrukken en een hamburger met patat en frisdrank smaakt lekker. De deelnemers hebben nog even de tijd om zelf bij Times Square rond te kijken totdat het donker begint te worden.

Ook deze plek bevalt goed: Indrukwekkende Amerikaanse billboards, hoge wolkenkrabbers en een goede sfeer. De deelnemers kunnen niet stoppen met foto’s maken, met shoppen, met rondkijken, al zijn ze best moe. Eigenlijk zijn de troepen best blij als ze na een stukje lopen bij de YMCA-hostels aankomen. Inchecken, naar de kamers en… slapen.

Morgen zijn deze troepen nog één dag in New York, er wacht weer een vol programma, maar dat is geen probleem! Het is een echte buitenkans om zo lang mogelijk van deze stad te kunnen genieten.