Vanavond heeft het contingent management team een bezoek gebracht aan de Nederlandse ambassade in Washington DC. Het team was van harte welkom bij mevr. Heleen Bakker, plaatsvervangend ambassadeur. In een ontspannen setting was er tijd voor een drankje en een avondmaaltijd. Ze heeft met grote interesse de reis van het Nederlands contingent gevolgd: "Met grote ogen hebben we alles gevolgd, wat een project! Petje af voor de manier waarop jullie dit hebben aangepakt!"

Het Nederlands contingent heeft met de ambassade samengewerkt in de voorbereiding en tijdens de reis: De ambassade was op de hoogte van de plannen van het Nederlands contingent en heeft ondersteund met advies en tips. Daarnaast kon het contingent ook rekenen op ondersteuning van de ambassade bij calamiteiten. 

Mevr. Heleen Bakker sluit haar welkomstwoord af met "Maak het gezellig en maak het gemakkelijk!" In een ontspannen sfeer heeft het CMT kennis gemaakt met haar en met enkele ambassade-medewerkers, die nu het hele jamboree-avontuur nog beter begrijpen. Het is geweldig dat Nederland wereldwijd zoveel ambassades en consulaten heeft, dat maakt het reizen voor Nederlanders veel makkelijker en overzichtelijker.