tw1 w2 2Dit weekend hebben vier troepen hun eerste troepweekenden: Nu is het avontuur voor de jeugddeelnemers en troepstaf van de Nonnevotten, Speculazen, Roze Koeken en Tompoezen ook echt begonnen. Ondanks de kou gaat het programma gewoon door en natuurlijk is het in hun clubhuizen lekker warm. De programma’s lopen uiteen, maar overal is duidelijk dat de weg naar Amerika is ingeslagen.

tw1 w2 3Het is mooi om te zien dat alle deelnemers elkaar graag willen leren kennen, dat ze nieuwsgierig zijn, bijzonder enthousiast en dat iedereen één stapje meer wil doen, één stapje harder wil lopen, één leveltje meer lol wil trappen en dat belooft veel goed voor dit waanzinnige WSJ-avontuur!

En alle troepen zijn druk met… Amerika! Bij de Nonnevotten staat een countrymuziek-kampvuur op het programma, compleet met Nonnevotten-cowboyhoeden en met countrymuziek. Bij de Speculazen staat een foodtruck-festival klaar voor het avondeten en ook bij de Roze Koeken en Tompoezen is het niet te missen, dat de reis naar Amerika gaat. De Roze Koeken zijn te vinden op de bowlingbaan en de Tompoezen gaan op een roadtrip en verleggen hun grenzen.

tw1 w2 1Volgend weekend hebben de laatste troepen hun eerste troepweekend, dan is voor iedereen dit WSJ-avontuur echt begonnen!