wsj ck feest2Wat was het een geweldig feest! De deelnemers gingen uit hun dak, net als de troepstaf en de IST’ers. Voor het podium was het één dansende menigte, grote vriendengroepen dansten samen en gingen helemaal los. Het was een topfeest!

wsj ck feest1De troepen hadden zich mooi uitgedost in highschool-outfit: Van baseball-outfit tot keurige rokjes en van cheerleader-outfits tot keurige toga’s. Alles was aanwezig en alles was prima, want iedereen wilde gewoon feesten, dansen, meezingen en een topavond beleven. Of het nou het nummer ‘Ik neem je mee’ is of ‘Country roads’, het maakt niet uit: Het contingent zingt mee met alles, weet overal dansjes bij en springt en host er op los. “Let it go” wordt zonder probleem gevolgd door “We hebben een woonboot” en iedereen doet mee. De hapjes en drankjes smaken prima en al veel te snel is het 23 uur, helaas is het tijd om terug te gaan naar de troepkampen.

wsj ck feest3Wat was dit een geweldige avond met het hele contingent, wat een heerlijke sfeer, wat een geweldige stemming. Dit is echt een geweldig contingent met een top-sfeer, dit belooft weer heel veel goeds voor Amerika!