Wat is een World Scout Jamboree? Wat ga ik doen? Waar ga ik heen? Wat komt er allemaal bij kijken als ik mij aanmeld?
Wat gebeurt er de 1,5 jaar vóór de World Scout Jamboree in het voorbereidingstraject?? Ik ben geen jeugdlid, kan ik toch mee?

Aankomende maanden geven we tijdens webinars antwoord op deze en andere vragen. Heb je zelf vragen? Dan kan je deze online stellen!

Hieronder vind je een lijst met webinars. Meld je aan door je via een van onderstaande links te registreren. De webinars worden gegeven via Microsoft Teams. Lukt het je niet om je aan te melden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webinars jeugddeelnemers en ouder(s)/verzorger(s)

Webinars volwassen vrijwilligers (Troepstaf & IST)

Webinars terugkijken

Het is vanaf nu mogelijk om de webinars nog eens terug te kijken.Check ze via de links hieronder.

Webinar voor jeugddeelnemers

Webinar voor Troepstaf en IST

Kan je niet op deze momenten? Of heb je later nog vragen? Check deze pagina op een later moment voor aanvullende webinars.