De inschrijving voor de World Scout Jamboree 2023 Korea is open! In deze podcast serie vertellen verhalen van de World Scout Jamboree.
Iedere aflevering nemen we je mee in verhalen van jeugddeelnemers, IST-ers of troepstaffers. Ga je ook mee?

De JamPodcast is hieronder te beluisteren. Maar ook via Spotify, Apple Podcasts of je eigen favoriete podcast app.

Stel je eigen vragen in de podcast!

Heb je vragen voor in de podcast? Wij stellen je vraag aan iemand van het Nederlands contingent!
Je vraag en het antwoord zijn zo misschien wel terug te horen in de volgende aflevering....

Hoe kan je de vraag stellen?

• Ga naar Anchor, hier kan je via je microfoon een bericht achter latern bij ons.
  • Neem je vraag op met de dictafoon van je telefoon en mail de audio-file naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Seizoen 1 - Ga je ook mee?

We zijn begonnen! Weet je al zeker dat je mee gaat naar de World Scout Jamboree Korea 2023 als jeugddeelnemer, IST'er of troepstaf? Of twijfel je nog of je moet gaan. Als jeugddeelnemer heb je maar 1 kans! In dit seizoen vertellen oud-jeugddeelnemers, oud-IST'ers, oud-troepstaf en (oud-) CMT-ers hun WSJ-verhalen.

Dus mocht je nog twijfelen, of mocht je gewoon zin hebben het WSJ-gevoel weer even te krijgen, luister dan de aankomende maanden naar seizoen 1 van de podcast!