Als IST’ers zich extra inzetten, goed hun best doen en zich goed voorbereid hebben op hun taken, dan kunnen ze de IST-Superstar award verdienen. Het is al een aantal IST’ers gelukt, er gaan er vast nog veel volgen!

Veel ‘voorwaarden’ om de badge te krijgen, zijn voor de Nederlandse IST’ers geen probleem: Op tijd op je werk verschijnen is normaal en de Safe from harm-cursus voor de WSJ afronden was verplicht. Een IST-training doen is wel een extra stap, maar een nuttige tijdsinvestering.

Tenslotte moeten IST’ers nog de ‘Helping hand’-badge verdienen, door bijv. in een ander team te gaan helpen of door zich op een ander gebied extra in te zetten. Een aantal Nederlandse IST’ers hebben erg goed geholpen bij de aankomst van de troepen door tenten op te zetten, door troepen te ontvangen of door ’s nachts CMT’ers naar de juiste plek te brengen en hebben daarmee de ‘Helping hand’-badge al snel afgerond.

Kortom: Voor veel IST’ers is deze badge geen enkel probleem: Ze werken hard, lopen een stap harder en staan altijd klaar voor en ander. De Nederlandse IST’ers zijn toppers!