Het team van Holland Hub zet vanavond een supergezellig carnavalsfeest neer en uiteraard is iedereen uitgenodigd. De Nederlandse troepen weten de weg naar Holland Hub meteen te vinden, buitenlandse scouts twijfelen nog een beetje. Het wordt een topavond, het is wel duidelijk waar het feestje is!

De Nederlanders zingen alle liedjes mee, kennen alle dansjes en wat is het super om samen mee te dansen met de Snollebollekes: In lange rijen gaat het van links naar rechts! Ook is er bijna de hele avond een flinke polonaise aan de gang: Niet meedoen is geen optie, je sluit gewoon aan en slingert mee door de menigte. Dat de Nederlanders zin hebben in een feestje is meteen duidelijk: Veel oranje, veel blije gezichten en er wordt veel gedanst. Of het nou de Kabouterdans, Brabant of Rood is, iedereen zingt alles mee. De buitenlandse gasten doen hun best om de woorden mee te doen, maar met de dansjes lukt dat zeker.

De Kabouterdans is voor de hele wereld goed te volgen, zeker als een paar honderd Nederlanders alles voordoen. En het maakt ook niet uit hoe je danst, als je maar gezellig bent! De vraag ‘Waar is dat feestje?’ is ook vanavond makkelijk te beantwoorden: Hier! Bij Holland Hub! Het is weer een topavond!