Joost, troepstaf bij de Roze Koeken, werd vanavond verrast door de troep: Hij was nietsvermoedend onderweg naar de lounge om een bordspelletje te spelen, maar daar werd hij verrast met een surprise-party! Over 4 weken gaat Joost trouwen en dus was het tijd voor een vrijgezellenfeest. Het werd een topavond!

Joost had het echt niet verwacht, maar toen hij bij de donkere lounge kwam en ineens het licht aan ging, wist hij wat er aan de hand was: Feest! De troepleden hadden de ruimte versierd, er werd gedanst, gegeten en gedronken. Bovendien hadden de deelnemers mooie spellen voorbereid, zoals bierpong met bekers water (Waarbij Joost na 9 bekers toch even naar het toilet moest...), bingo een polonaise en ook waren er twee challenges voor Joost: De Kabouterdans van kabouter Plop dansen en een kaasballetjes-challenge, waarbij hij toch zijn meerdere in Tim moest erkennen, die wel 12 balletjes in zijn mond wist te proppen.

Na het spel, waarbij één deelnemer op de gang iets aan zijn outfit veranderde en de rest moest raden wat er veranderd was, had Lieske nog een verrassing: Zij had twee filmpjes bij zich op haar laptop. Eén filmpje waarin de vrienden van Joost hem toespraken en ook één filmpje van Barbara, de verloofde van Joost: "Over vier weken is de bruiloft! We zien elkaar over één week weer. Geniet van je team en van de deelnemers". Joost gaat zeker genieten, hij geniet ook zeker na van deze avond... Het was een mooi feest.