a6b005947 bfef 4b89 88e2 e16f1dbbbe39Deze week zijn de contingentsleiders Suzanne en Marcel in Amerika. Ze hebben een druk programma: Het is de bedoeling om heel veel plekken te bezoeken, die interessant kunnen zijn voor een nareis, ze gaan op bezoek bij de Nederlandse ambassade en aan het eind van de week nemen ze deel aan de Head of Contingents meeting in West-Virginia.

De week begon in New York en het is onmogelijk om alles te zien, het is immers een wereldstad. Maar... de bezoeken aan Time square, Chinatown, het Vrijheidsbeeld, Wallstreet, Central park zijn prima gelukt en nog veel meer ook. Daarna gaat de reis verder naar Washington om ook daar in high speed veel te zien en te doen. Natuurlijk wil iedereen nu al weten waar de nareis plaats vindt en wat we precies gaan doen, maar dat is nog lang niet duidelijk. We willen veel zien, veel doen en veel meemaken, maar alles zien en alles doen is onmogelijk. 

Komend weekend is het tijd voor de Head of Contingents meeting in West-Verginia. Tijdens deze bijeenkomst krijgen alle contingentsleiders nieuwe informatie van de Amerikaanse organisatie, leren ze elkaar kennen en krijgen ze meer informatie over het WSJ-terrein, het programma, de voorbereidingen enz. Na deze week kan het Nederlands contingent weer flinke stappen zetten in de voorbereiding.