Gezocht: Enthousiaste mensen met vernieuwende ideeën over de werving voor de World Scout Jamboree 2023! 

 

De World Scout Jamboree 2023 in Zuid-Korea lijkt nu nog ver weg, maar op dit moment zijn de eerste voorbereidingen voor het Nederlands Contingent al in volle gang. Er is een Contingents Management Team samengesteld en op 1 juli 2021 volgt de inschrijving voor Jeugddeelnemers, sollicitatie voor Troepstaf en aanmelding voor het International Service Team (IST). In het Nederlands Contingent staat een actieve inbreng van alle contingentsleden voorop. Wil jij nu alvast meedenken over de werving van het Nederlands Contingent? Dan is onze komende Klankbordavond misschien iets voor jou. 

 

Klankbordavond werving Nederlands contingent 

Heb jij vernieuwende en leuke ideeën over hoe het Nederlands Contingent de Jeugddeelnemers, Troepstaf en IST'ers zou moeten werven en vind je het leuk om hier een avond samen over te sparren, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. We zoeken een aantal enthousiaste mensen die óf eerdere Jamboree-ervaring meenemen en/of een relevante studie- of werkervaring hebben op het gebied van doelgroepcommunicatie. Samen kunnen we elkaar inspireren. 

 

Aanmelden 

Ben je geïnteresseerd en kun je op 20 april a.s. om 20u digitaal aanschuiven, reageer dan voor 15 april a.s. door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een korte toelichting wat jij met dit onderwerp hebt (beroep/studie/WSJ ervaring) en wat jouw gedachten over de werving zijn. De digitale klankbordavond zal ook worden opgenomen zodat we deze later terug kunnen luisteren. We willen benadrukken dat nu meedenken niets zegt over je kansen straks om mee te gaan als IST'ers of om aangenomen te worden als Troepstaf. Op dit moment gaat het erom dat je het tof vindt om al met de Jamboree bezig te zijn, en in dit geval specifiek de werving.