sbr aDe contingentsleiders Suzanne en Marcel waren de afgelopen dagen bij de Head of contingents meeting in West-Virginia en hebben ook het terrein bezocht, waar over ruim een jaar de World Scout Jamboree gehad. Ze kregen heel veel nieuwe informatie, leerden veel nieuwe mensen kennen en... keken hun ogen uit op het WSJ-terrein.

Het WSJ-terrein is 10 000 hectare groot en daar omheen ligt nog een flink nationaal park. Tijdens een bezoek aan het terrein bleek dat het er geweldig uitziet, maar natuurlijk wordt het nog veel beter met 40.000 scouts! Er waren tijdens deze HOC-dagen veel presentaties en gelukkig waren er op veel vragen al goede antwoorden. Er werd er ook meer duidelijk over de IST-jobtoewijzing, over de medische voorzieningen, over de registratie, over de tenten en over de materialen voor troepen en ga zo maar door.

De komende tijd wordt er nog veel meer duidelijk en we zullen deze informatie uiteraard op tijd met het contingent delen. Vandaag reizen Suzanne en Marcel weer terug naar Nederland, het contingent management team kan weer mooie stappen zetten in de verdere uitwerking van de plannen.