Tijdens deze dagen zal ieder team van het contingent management team (CMT) vertegenwoordigd zijn en veel informatie met u, als ouder/verzorger van een jeugddeelnemer, delen. We zullen u informeren over het hele reistraject, dus van vertrek vanuit Nederland, aankomst in de Verenigde Staten, vervoer, de World Scout Jamboree, de nareis en uiteraard over de terugreis naar Nederland. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Naast de CMT-leden zullen ook troepstafleden van de troep van uw zoon/dochter aanwezig zijn.

Van elke jeugddeelnemer rekenen we op maximaal twee ouders/verzorgers. Gezien het karakter van deze informatiedag zijn de jeugddeelnemers zelf niet welkom.

Kunt u niet aanwezig zijn op de ouderinfodag? Alle belangrijke informatie zal na de ouderinfodagen op de site worden geplaatst of in een volgende nieuwsbrief worden vermeld. Als er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met team communicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indeling van de troepen

In onderstaand schema staat wanneer we de ouders van welke troepen ontvangen. We gaan er vanuit dat iedereen zich aan het schema houdt, zodat er voor iedereen ruimte genoeg is in de zaal.

Zaterdag 10 november

’s morgens: Bossche Bollen, Kletskoppen, Speculazen, Worstenbroodjes

’s middags: Bokkenpootjes, Krentenbollen, Nonnevotten, Roze Koeken, Soezen

Zondag 11 november

Zondag, ’s morgens: Hagelslag, Kazen, Poffertjes, Rookworsten, Stroopwafels

Zondag, ’s middags: Appelflappen, Bitterballen, Dropjes, Kruidnoten, Tompoezen

Locatie & programma

We verwelkomen u graag op de SVO-vakopleiding Food, Sleepboot 2, 3991 CL Houten.

Voor het ochtendprogramma bent u vanaf 9.45u welkom, de bijeenkomst duurt van 10.00u tot 12.00u. Voor het middagprogramma bent u vanaf 13.45u welkom en duurt de bijeenkomst van 14.00u tot 16.00u.

Er is bij en in de buurt van de locatie genoeg parkeergelegenheid:

• bij de locatie zelf, Sleepboot 2, 3991 CL Houten (rode pijlen)
  • op het parkeerterrein tegenover AMP Groep, Pakketboot 57, 3991 CH Houten. Looptijd: 8 minuten (blauwe pijlen)
  • bij de sportvelden, Groene Hoorn 1, 3991 LZ Houten. Loopafstand: 7 minuten (gele pijl)

We verzoeken u zeer dringend om alleen op de door ons beschreven locaties in de parkeervakken te parkeren en niet op parkeerplaatsen van omliggende bedrijven of op de stoep.

Spreekuur team gezondheid

Mocht u behoefte hebben aan een gesprek met team gezondheid rondom de gezondheid en medicatie van uw zoon/dochter in de Verenigde Staten, dan kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met hen opnemen, zodat er een afspraak gemaakt kan worden voor een moment tijdens de ouder-informatie-dag. Deze afspraken vinden plaats na afloop van het programma.

park site