hub2Dit weekend is het foodhouse Holland Hub al te vinden op het terrein en veel deelnemers, troepstaf en IST'ers hebben de weg al gevonden naar deze plek: In deze huiskamer van het Nederlands contingent vind je van alles: gezellige muziek, hapjes, drankjes, een relaxte sfeer... kortom: De place to be!

Ook op het jamboreeterrein is dit foodhouse te vinden, samen met de foodhouses van een aantal andere landen. De leiding van het Nederlandse foodhouse is in handen van een grote groep IST'ers die de hele dag druk zijn met de hapjes en drankjes. Sten en Noëlle van de Stroopwafels hebben al een lekker plekje in de schaduw gevonden en knabbelen aan hun stroopwafels: "Ze smaken prima!" Ook Sam van de Bokkenpootjes vindt het foodhouse prima. In het zonnetje zit hij met z'n vrienden te chillen en ondertussen hapt hij zijn tosti weg.

hub1Op het jamboreeterrein zullen niet alleen Nederlandse scouts deze gezellige plek weten te vinden, ook scouts uit de hele wereld zullen kunnen genieten van de Nederlandse gezelligheid en de Nederlandse hapjes en muziek. Tot ziens in de Verenigde Staten!