Scoutfit & badges

Op het contingentskamp heb je je nieuwe Scoutfit met alle bijbehorende badges ontvangen. Hieronder vind je een aantal tips en een plaatje waarop staat waar welke badge moet komen.

• Was je Scoutfit een keer voordat je de badges er op naait, dan weet je zeker dat de badges mooi wit blijven bij de volgende wasbeurt.
  • De Scoutfit (en broek & T-shirts) zijn van speciale sneldrogende stof. Deze kan je NIET strijken!
  • Alleen de badges die op onderstaande afbeelding staan zijn toegestaan om op je Scoutfit te naaien. Zo hebben we een eenduidige uitstraling als Nederlands Contingent.
  • In Zuid-Korea ontvang je wellicht van de Zuid-Koreaanse WSJ organisatie een deelnemersbadge. Die badge mag je dan (als je dat wil en je naald en draad bij je hebt) wel op de Scoutfit naaien, boven de rechterborstzak, b√≥ven het Nederlandse vlaggetje.