De Worstenbroodjes hebben een prima dag achter de rug: Niet uitslapen, op stap op het jamboreeterrein, mooie ontmoetingen en verbazingen en 's avonds bijkletsen onder de troepshelters en daarna lekker naar bed. Slaap lekker, Worstenbroodjes!

Ze mochten echt uitslapen... tot 9 uur zelfs. "Ik heb een jetlag" glimlacht Sietske, "Ik was al om 7 uur wakker!" en dat gold voor bijna de hele troep. Na het ontbijt hebben ze een rondje over de Summit gedaan. "We hebben subcamp D, E en C gezien" vertelt Indra, da's best een flinke wandeling, maar er leuk om zo het jamboreeterrein te leren kennen. Mette was vooral onder de indruk van de reeën die ze onderweg tegenkwamen. 

Ze hebben het prima naar hun zin, oké... wat minder regen zou fijn zijn en warm water in de douches. De troep heeft al contacten genoeg op het subcamp, bijvoorbeeld met de Amerikanen die wel heel graag willen swoppen. Ook hebben ze veel shelters opgebouwd voor troepen die vandaag aan zouden komen. "Met dit weer moet je dat gewoon voor ze doen" legt troepstaf Esther uit. Morgen wordt het vast weer een prima dag, maar eigenlijk is iedereen best moe. "Op het ene moment heb ik veel energie en daarna ben ik ineens weer heel moe" legt Sietske uit. Ze werken nog hun logboeken bij en dan is de dag wel om. Ze slapen vast prima vannacht. Slaap lekker, Worstenbroodjes!