Overdag is het erg warm, maar aan het eind van de middag is er steeds meer schaduw en in de avond koelt het wat af en dan wordt het nog gezelliger bij Chat 'n' Chew, de hang-out voor IST'ers en andere medewerkers. Hier kan je ontspannen, een hapje en drankje doen, bijkletsen en nieuwe contacten opdoen. De IST'ers weten deze plek inmiddels al goed te vinden.

Sommige IST'ers zijn pas een paar uur aangekomen op het terrein als ze de weg naar Chat 'n' Chew al weten te vinden. Veldbedden in elkaar zetten, eten, douchen en dan naar Chat 'n' Chew... Ook voor de IST'ers die al aan het werk zijn of nog in training zijn is het een logisch ritme: Eerst werken, dan ontspannen, eten en daarna bijkletsen bij Chat 'n' Chew. Uiteraard blijft het ook op de subkampen gezellig. Het is moeilijk te geloven dat subcamp Echo pas sinds één dag zo goed gevuld is met IST'ers, het lijkt alsof het al weken of nog langer zo is. Iedereen voelt zich op z'n plek, iedereen kent de buren al en iedereen weet snel nieuwe vriendschappen op te doen. 

Morgen begint voor veel IST'ers de dag vroeg: Er wordt gewerkt of er wordt nog training gevolgd. Maar... van tegenzin is weinig te merken: Dit is waar ze voor gekomen zijn. e zetten zich overdag in voor de jamboree-organisatie en daarnaast is er genoeg tijd voor gezelligheid en een feestje. Het is een heerlijke sfeer!