Forest fuif

De laatste avond van het Contingentskamp breekt aan dus alle reden voor een goed feestje! Met het thema Forest fuif moet dat zeker goed komen. De deelnemers toveren zichzelf langzaamaan om in verschillende insecten, bosjes, kabouters, bosbewoners, elfjes en andere bosrijke figuren. Wat ziet iedereen er fantastisch uit!

De muziek en lampen staan al op tijd aan waardoor de sfeer er al snel goed in zit. De deelnemers met hun grote kaart een lekker snoepje en een drankje halen, natuurlijk in forest thema. Er wordt flink gedanst en ook tijdens deze avond ontstaan er weer nieuwe vriendschappen. De Macarena, Kabouterdans, polonaise en de ruitewisser… het komt allemaal voorbij! De avond vliegt voorbij en voor de deelnemers het doorhebben, zoeken zij voor de laatste keer hun tent op in Ommen.

Natuurlijk is het mediateam ook tijdens de Forest fuif aanwezig en worden er weer mooie foto’s en video’s gemaakt. Deze komen, net als alle andere foto’s van het Contingentskamp, op de Beeldbank terecht en kan je via de volgende link bekijken: https://beeldbank.rosl.nl