Opening van het Contingentskamp

Het is tijd voor de officiële opening van het Contingentskamp. Alle troepen verzamelen een voor een, met hun troepvlag, op het grote veld. Vol spanning wachten de deelnemers af wat ze staat te wachten. De presentatoren warmen het publiek op en kondigen de Contingentsleiding Bert en Suzanne aan. Zij openen de avond en verwelkomen alle deelnemers. Na hun mooie woorden is het tijd om de Contingentsdas te presenteren. Tijdens de spectaculaire presentatie komen alle troepen in beeld met de troepvlaggen en wordt er op de achtergrond gedanst met vuur.

Nu de Contingentsdas is gepresenteerd, gaat de IST band van start. Zij verzorgen een muzikaal intermezzo waarbij iedereen mee kan zingen en dansen. De sfeer zit er goed in! We sluiten de opening af met een gave lasershow waar nogmaals alle troeplogo’s voorbij komen. Na afloop gaan alle jeugddeelnemers terug naar hun troepterrein en ontvangen zij de Contingensdas. Met de das op zak en veel enthousiaste deelnemers, beloofd het een mooi weekend te worden!

Hopelijk heeft het thuisfront genoten van de live stream. Blijf deze live blog volgen voor meer updates van het Contingentskamp.