Check, check, dubbel check!

Het vertrek komt nu echt steeds dichterbij en de gezonde spanning begint steeds groter te worden. Eens even checken of we écht ready to go zijn! 

Misschien wel het allerbelangrijkste: je paspoort! Zonder kom je namelijk niet ver… Daarnaast is je gele inentingen boekje en een eventueel medicatie paspoort ook niet onbelangrijk. Ohja, en je pinpas! Vergeet deze dan ook niet op “wereld” te zetten, zodat je met souvenirs thuis kunt komen. Met deze belangrijke dingen kom je al een heel eind!

De vlucht duurt lang en de gehele reis nog veel langer. Neem een tandenborstel en tandpasta mee in je handbagage! Degene die naast je zit in het vliegtuig zal je dankbaar zijn. Ook is het aangeraden om een setje schoon ondergoed en sokken mee te nemen, zo kom je lekker fris aan in Zuid-Korea!

Voor op reis is er een mooie bagage lijst gemaakt. Die vind je hier. Check deze zeker zodat je niks vergeet. Denk bijvoorbeeld aan een naai setje! Daar denk je misschien niet zo snel aan, maar is toch heel handig om jouw nieuwe badges meteen een mooie plek te geven op jouw blouse. Daarbij neem je natuurlijk je fantastische swop artikelen mee. Tot slot: zorg dat je een beetje op tijd je tas inpakt, als je dan nog iets mist heb je nog even tijd om het te regelen!