De Honingbijen bij Catholic University

Ook voor de IST’er is programma verzorgd. Vanochtend worden zij meteen verrast met een traditioneel Koreaans optreden in de gemeenschappelijke ruimte van de universiteit. De optreden bestaat uit dans, muziek en performance. Een goed begin van de dag! Ook was er ruimte voor K-pop en hebben de IST’ers samen het dansje op het nummer “dance the night away” gedanst, wat inmiddels door het hele contingent niet meer uit het hoofd gaat.

Daarna gaan de IST’ers met de bus naar een Comic museum, hier staat de Koreaanse tekenstijl Manhattan centraal, en kunnen de IST’ers zelf oefenen met tekenen maar ook een tekening van zichzelf laten maken. Er staan ook allemaal mensen verkleed in bekende comic figuren outfits waarmee de IST’ers op de foto kunnen. In het museum kun je verder meer te weten komen over de geschiedenis van de comic style.

In de avond hebben de IST’ers een vrije avond, sommige IST’ers gaan op eigen initiatief de stad in en zoeken de karaoke op of een andere leuke plek om wat te eten. Een geslaagde eerste dag voor de Honingbijen!