Let’s check out the Jamboree Program

Terwijl jij misschien al je tas aan het inpakken bent kijken we alvast vooruit naar het Jamboree programma dat de Koreaanse organisatie heeft geregeld. Wat kun je eigenlijk verwachten van z’n WSJ? Hier alvast een klein inkijkje in het “Jamboree program”.


Tijdens de Jamboree zijn er on- and off-site programma’s. Zoals het woord het zegt zijn er programma onderdelen die op het terrein plaatsvinden en ook programma onderdelen die daar buiten plaats vinden. De programma onderdelen gaan een mooie combinatie zijn van echte scoutingactiviteiten, het ontdekken van de Koreaanse (pop) cultuur, en de omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke elementen rondom het Jamboree terrein: de bergen, de zee en rivieren. De organisatie gaat ervan uit dat de deelnemers tussen de 2 en 3 activiteiten op een dag zullen doen, of te wel genoeg ruimte om alle activiteiten op en rondom het kampterrein te ontdekken! Ook in de avonden is er entertainment. De grote evenementen zoals de opening en liveshow voor iedereen, maar ook op de sub kampen is er ruimte om in de avond elkaar op te zoeken.


Natuurlijk is er ook aan de IST’ers is gedacht! Nadat zij klaar zijn met hun taken, of een dag vrij hebben kunnen ook de Honingbijen zichzelf uitdagen. Zo staat zee vissen op het programma, taekwondo en waterskiën. Genoeg gave activiteiten om naar uit te kijken dus! Naar welke activiteit kijk jij het meeste uit?