Roepen, stoten en schoppen als een echte taekwondoka!

De eerste troepen krijgen vandaag een witte dobok aan, dat is een pak dat wordt gedragen tijdens het beoefenen van de sport taekwondo. De deelnemers verzamelen in de grote sporthal van Pine Resort en krijgen daar een openingsoptreden van echte Koreaanse taekwondoka’s. De spectaculaire kreten klinken door de zaal en houten bordjes worden op indrukwekkende wijze kapot geslagen en geschopt, wat gaaf om te zien! 

De deelnemers gaan uiteraard ook zelf aan de slag met de Koreaanse vecht- en verdedigingssport. Eerst rekken en strekken en dan het echte werk! De eerste passen, kreten en schoppen worden geoefend. De positieve energie is door heel de zaal te voelen en de harde kreten en lachende gezichten geven een goede indruk van hoe leuk de jeugddeelnemers deze activiteit vinden. Niet alleen het stoten en schoppen op een kussen wordt geoefend, maar ook op een houten plank. Door de harde stoten en schoppen zijn alle planken in no time door midden. Wat is het gaaf om te zien dat de jeugddeelnemers er vol voor gaan! 

Als kers op de taart krijgen alle jeugddeelnemers een zwarte band met een wsj touch die ze, net als de dobok, mogen houden. Als de dag zo door gaat dan belooft het een hele leuke dag te worden!