Ruim 650 jeugddeelnemers gaan mee naar Amerika!

De inschrijving voor jeugddeelnemers is gesloten, maar er zijn nog enkele plekjes beschikbaar (evt. op de wachtlijst): Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer dan 650 scouts en explorers hebben zich ingeschreven en ze krijgen binnenkort meer informatie over hun voorbereiding.

meedoen jdnP1260944 klein

Je hebt maar één keer de kans om als deelnemer naar een World Scout Jamboree te gaan en als jij geboren bent tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 dan is dit jouw kans. Natuurlijk beginnen de voorbereidingen in Nederland, je leert je troep kennen tijdens de voorbereidingsweekenden, je leert van je troepstaf alles wat je moet weten voor een goede reis en natuurlijk ga je samen de trip maken naar Amerika: Je maakt een reis door het land en natuurlijk neem je deel aan de World Scout Jamboree.

De deelnemersbijdrage is voorlopig vastgesteld op € 4500,00 (zegge vijfenveertighonderd euro) per persoon inclusief € 50,00 administratiekosten. Voor deze deelnemersbijdrage krijgt de deelnemer:

• De voorbereiding op de WSJ te weten: vier troepkampen en een contingentskamp, inclusief programma en verzorging.
  • Vervoer vanaf een centraal vertrekpunt in Nederland naar Noord -Amerika en terug.
  • Een voor- / nareis in Noord-Amerika van tenminste zes dagen, inclusief activiteiten.
  • Deelname aan de WSJ van 22 juli 2019 tot en met 2 augustus 2019 inclusief accommodatie, programma en verzorging.
  • Een reis- en bagageverzekering voor de voor-/nareis en de WSJ.
  • De kosten van het ESTA formulier.
  • Een kledingpakket inclusief das en badges.
  • Gebruik van een compleet pakket aan kampeermaterialen in Noord-Amerika (exclusief persoonlijke uitrusting).
  • Informatie gedurende het gehele traject.
  • Een afrondende reünie.
  • Een bijzondere herinnering met fotomateriaal.
  • Al met al een unieke ervaring die gedeeld wordt met 30.000 scouts van over de hele wereld

De inschrijving was geopend tot 1 december 2017. De voorwaarden zijn nog te lezen bij de Downloads. Verder vind je alle belangrijke informatie terug op deze website en bij de FAQ’s.