sponsor1Vandaag zijn alle bestelde sponsorartikelen uitgezocht, zodat alle contingentsleden tijdens het contingentskamp hun bestelde sponsorartikelen kunnen meenemen. Het was een flinke uitzoekklus, maar… alles is keurig uitgezocht en ingepakt.

Het CMT, geholpen door een aantal troepstafleden, IST’ers en CMT-kids, ging volop aan de slag in Den Dungen: Overal stonden grote dozen met heel veel Doppers, pennen, handdoeken, pins enz. Er is flink veel besteld en dat was ook de bedoeling: Zo konden de contingentsleden wat geld verdienen voor hun jamboree-avontuur.

sponsor2Voor iedere bestelling werd een doosje klaar gemaakt met alle bestelde spullen, iedereen kan dus keurig zijn bestelling ontvangen in een eigen doosje met de juiste naam en bestellijst. Natuurlijk was er ook tijd voor gezelligheid: Zo’n dag is ook een mooie gelegenheid om lekker bij te kletsen en dankzij de gastvrijheid van de fam. Roeffen was het qua eten en drinken prima voor elkaar en zo werd de dag afgesloten met een heerlijke barbecue.