Groetje van TS aan JDN voor in herinneringsboek

Er zijn in 21 dagen meer dan 12.500 groetjes verstuurd aan JDN, TS, IST en CMT. De printer heeft inmiddels 1200 (!) meter aan papier geprint. De groetjes zijn daarom wat ons betreft een groot succes te noemen, en we willen ze daarom plekje geven in het herinneringsboek. Daarom hebben wij de volgende vraag aan jou als troepstaf:

Schrijf PER TS team één groetje aan je JDN, maak er een leuke en speciale boodschap van. Die groetjes zullen voor eeuwig worden vastgelegd in het herinneringsboek!

Doe dit uiterlijk dinsdag 15 augustus, dan kan het op de juiste manier en op tijd worden verwerkt (we begrijpen dat dit voor sommige troepen lastig is, omdat zij nog in Korea aan het genieten zijn van de nareis, maar omdat het mediateam een hele korte deadline heeft voordat het boek bij de drukker moet liggen, is dit niet anders).

Let op: je kan géén emoticons gebruiken (behalve als je de ouderwetse manier gebruikt –> ; ) ).

LET OP: gebruik onderstaande formulier voor het speciale troepgroetje. In dit formulier heb je ook meer ruimte dan in het standaard groetje. Deel deze pagina NIET met anderen (en houd jullie groetje nog even geheim).