Ouder Informatie Dagen

Op 12 en 13 november 2022 zijn de Ouder Informatie Dagen (OID). Alle ouders ontvangen een uitnodiging om op één dagdeel (ochtend of middag) van 1 van de 2 dagen aan te sluiten bij een informatie bijeenkomst.

Op deze bijeenkomst zullen leden van het Contingent Management Team (CMT) informatie geven over verschillende zaken mbt de Wereld Jamboree. Te denken valt hierbij aan informatie over de reis en vlucht, (het programma van) de voorreis in Korea, gezondheid, vaccinaties, en nog veel meer. Daarnaast zal er mogelijkheid zijn om vragen te stellen, in gesprek te gaan met CMT en troepstafleden en (op afspraak) in gesprek te gaan met een van de artsen van Team Gezondheid.

Onderwerpen of vragen die nu al bij ouders leven kunnen in het formulier onderaan deze pagina worden ingediend. Deze vragen en onderwerpen zullen waar mogelijk worden besproken op de OID of zullen anders op de website worden beantwoord.

Let op: het stellen van (persoonlijke) vragen aan Team Gezondheid of het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek kan alleen door te mailen naar gezondheid@wsj.scouting.nl.

Indeling sessies – wanneer ben je welkom?

Er zijn 4 sessies waarop dezelfde informatie zal worden gegeven. De indeling voor deze sessies is gemaakt op basis van de troep waarin de jeugddeelnemer zit. Hieronder is te vinden op welk dagdeel de ouders welkom zijn een sessie bij te wonen. Wisselen tussen dagdelen is niet mogelijk in verband met de grote aantallen ouders/verzorgers en beperkte ruimte.

• De locatie en exacte tijden staan in de uitnodiging die in september zal worden verzonden.
  • Let op, deze bijeenkomst is alleen voor ouders/verzorgers van jeugddeelnemers.

OchtendMiddag
Meikever

Veel gestelde vragen

Ouder informatie dagen

Ja, alle informatie die tijdens de Ouder Informatie Dagen wordt gegeven, is daarna ook terug te vinden op de website van het Nederlands Contingent. Ook de gestelde vragen en gegeven antwoorden zullen hier terug te vinden zijn.

Het is helaas niet mogelijk om te wisselen naar een ander dagdeel of andere dag. De indeling is gebaseerd op de beschikbare ruimte op de locatie.

De locatie en exacte tijden worden gecommuniceerd in de uitnodiging die in september 2022 zal worden verzonden. Afhankelijk van de troep waarin uw zoon of dochter zit, is al wel een indeling gemaakt. Zo kan er al rekening worden gehouden met een datum en dagdeel.

Als de maatregelen het niet mogelijk maken om met groepen bij elkaar te komen, zal de informatie op een andere manier worden verspreid. Mocht dit het geval zijn, ontvangen ouders hier tijdig bericht over.

De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders/verzorgers van jeugddeelnemers. Het is niet de bedoeling dat opa’s en oma’s, jeugddeelnemers zelf of andere geïnteresseerden komen.

Vragen of input voor op de OID?

Via dit formulier kan je je vraag of onderwerp insturen voor de Ouder Informatie Dagen. Als de vraag of het onderwerp van belang is voor alle ouders/verzorgers, zal deze op de OID worden besproken óf op de website worden beantwoord.