sflyer leeg kleinLeden van het Nederlands contingent kunnen een aantal verschillende artikelen bestellen, die zijn vorm gegeven in huisstijl van het Nederlands contingent. Zij kopen die artikelen tegen kostprijs in en verkopen deze tegen de prijs, die op de flyer staat. Zo kunnen ze geld verdienen om hun jamboree-droom nog dichterbij te brengen.

Hoe werkt het?

1. Leden van het contingent gaan vanaf nu bestellingen opnemen.
  2. Leden van het contingent doen in één keer hun bestelling in ScoutsOnline.
  3. De deadline voor bestellingen in ScoutsOnline is 10 januari. Daarna worden alle spullen voor het hele contingent in één keer besteld.
  4. Tijdens het contingentskamp (Hemelvaart 2019) worden de sponsorartikelen uitgedeeld aan de contingentsleden.
  5. Na het contingentskamp kunnen de bestellers hun artikelen verwachten.

Welke artikelen kunnen er besteld worden?

De artikelen van de sponsoractie zijn te vinden op de flyer, die staat hier. Het is een mooie mix van handige artikelen, Scouting-artikelen, swopartikelen en ook alle troepbadges en de contingentsbadge kunnen besteld worden.

Hoe kunnen contingentsleden een bestelling plaatsen?

Leden van het contingent kunnen via ScoutsOnline hun bestelling plaatsen, via deze link.

De leden van het contingent krijgen tijdens het contingentskamp ook hun kledingpakket uitgereikt, de sponsorartikelen zijn dus extra’s. Het kledingpakket is een compleet pakket, inclusief badges en contingentsbadge.