Slagroom, Soezen & Samenwerken

Het is alweer eventjes geleden maar troepweekend 4 is een feit!!

We starten vrijdag even anders dan we gewend zijn. We zijn niet afgezet op kamplocatie maar een afstand er vandaan. Elke patrouille op een andere locatie en vanaf daar moesten we naar de blokhut in Schijndel lopen, maarrrr natuurlijk niet alleen lopen🙃.. ook kregen we opdrachten mee waar we punten mee konden verdienen.. “the game is on!”
Opdrachten van: ” klim met z’n alle in een dixie” tot ” doe Freek Vonk na” kortom genoeg om je te vermaken met je patrouille.

Toen eenmaal alle patrouilles waren aangekomen bij onze locatie voor dat troepweekend, was het spullen uitpakken in de zalen en naar het kampvuur waar we gezellig in de avond met elkaar hebben vertoeft. En natuurlijk lekker hebben gesnackt 🤫😜

De volgende dag luidde al snel de muziekbox met het nummer “Guten morgen, Guten morgen” en PATS BOEM dag 2 was aangebroken! Lekker ontbeten met elkaar aan EEN HELE LANGE tafel. Al snel vertrokken we naar buiten, waar ons een leuk programma op stond te wachten! (Eén ding wat ik wel geleerd heb is neem altijd een jas met een capuchon mee want, je moet niet stoer doen want als het regent is het koud!🤣) dus het regende!
Maaarrrrr dat mocht de pret natuurlijk niet drukken want we gingen al snel aan de slag! Iedere patrouille ging in een gebied lopen om in posten met koreaanse thema opdrachten uit te voeren… zoals insecten eten “ik weet niet of de krekel nou zo apart smaakte of juist de barbecue smaak?! Hahah”

Eenmaal weer terug bij de blokhut ging het volgende activiteiten programma in! Een rouleerprogramma.. want elke patrouille ging wat anders doen en wisselde elkaar af! Van de in Korea geliefde sport boogschieten, tot het informatie verkrijgen over de eigen invuldag in Seoul en nog veel meer. In het hoofdkwartier van Boris werd nog ff naar je paspoort en Keta gekeken!

In de avond werd door de patrouille van dienst gekookt! Met behulp van de leukste IST-ers! Na de afwas wachtte er nog een verassing: EEN SLAGROOMSOESJES TOREN, wie het laatse soesje had moest de kom leeg likken🙈.. nou de gang was 1 groot slagroom festijn..Eenmaal klaar werd de groepsfoto gemaakt en werden de jongens en de meiden apart gehouden van elkaar voor een gesprekje. En niet te missen een kampvuur🔥 met marshmallows, koekjes, chocolade, chips en nog meer lekkers. Een groot feestje, hahah.

De volgende dag was aangebroken! We startten de dag met een toetje hahaha bekers met vlaflip en siroop! Heel kleurrijk! Al snel gingen we voor het programma door met het rouleer spel! Dit keer met het plannen voor de dag in Seoul, vlaggetjes maken, patrouille naam verzinnen en niet te vergeten de truien passen! Oo wat was dat spannend om de eerste glimp van onze truien te mogen passen..🤩

Na alles was de GROTE schoonmaak van het gebouw en de afsluiting op het grasveld buiten, waar gecontroleerd werd of de patrouille een beetje op hun aanwezigheid systeem hadden geoefend… dat moet nog geoefend worden.

Troepweekend 4 “its a wrap” Op naar de reis in Korea🇰🇷! Op naar contingentskamp! Op naar meer!