Annuleringsverzekering na inschrijving alsnog afsluiten via het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 (jeugddeelnemer)

Categorie: Verzekeringen

De inschrijving voor deelname aan het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 is compleet echter bij inschrijving is de keuze gemaakt geen gebruik te maken van het afsluiten van een annuleringsverzekering via het Nederlands Contingent. Bij inschrijving is de Ideal betaling van de eerste termijn van € 250,- voldaan. 

Na inschrijving alsnog de annuleringsverzekering afsluiten via het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 is mogelijk tot 30-11-2021. Dat kan door de inschrijving in SOL aan te passen en daarbij de keuze voor de annuleringsverzekering te wijzigen in het inschrijfformulier. Zodra de inschrijving aangepast, opgeslagen en goedkeurt is zal er een nieuwe, aanvullende Ideal betaling ontvangen worden voor de annuleringsverzekering. Wanneer aangegeven is dat via het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 een annuleringsverzekering afgenomen wordt en de Ideal betaling voor de annuleringsverzekering is voldaan dan is de aanvraag afgerond. Wanneer eenmaal is aangegeven de annuleringsverzekering af te sluiten via het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 is het stopzetten van de annuleringsverzekering niet meer mogelijk.

LET OP: Als na inschrijving voor het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023 de keuze voor een annuleringsverzekering wordt gewijzigd dan worden er 2 Ideal betalingen ontvangen:

  1. Eén Ideal betaling van € 250,- voor de inschrijving bij het Nederlands Contingent World Scout Jamboree 2023.
  2. Eén Ideal betaling van € 320,54 voor de premie van de annuleringsverzekering. (annuleringspremie behorende bij deelnemersbijdrage van jeugddeelnemers).

Totaal is het eerste betaaltermijn inclusief annuleringsverzekering € 570,54 en exclusief annuleringsverzekering € 250,-.