FAQ

Swopartikelen

Categorie: Swopartikelen

(Alleen voor deelnemers) Ja, je kan zo vaak als je wilt bestellen via het formulier in SOL.

Let op 1: je moet dan iedere keer middels een iDEAL betaling betalen, maar omdat daar kosten aan verbonden zijn, moeten we die ook doorrekenen. Per iDEAL betaling wordt €0,50 in rekening gebracht.

Let op 2: Als je meerdere keren gaat bestellen, doe je dat door het formulier dat je de eerste keer hebt ingevuld, te wijzigen. Als je de aantallen wijzigt, krijg je als je je formulier opslaat een iDEAL betaallink voor de artikelen die je hebt TOEGEVOEGD.

Hoe werkt het?

Log in op https://sol.scouting.nl/
Stap 1: Ga naar mijn scouting
Stap 2: Ga in deze tab naar Spel
Stap 3: Ga naar Mijn inschrijvingen

  • Kies vervolgens het juiste formulier ->
  • vervolgens kies het tabje inschrijfformulier ->
  • onderin knop inschrijving aanpassen ->
  • verandering doorvoeren die je wil doen ->
  • knop volgende klikken en voltooien

Hier vind je een uitgebreide uitleg, die is gemaakt voor het wijzigen van je inschrijving aan de WSJ. Formulier is dus bij het bestellen van de swop artikelen anders, maar de manier waarop je het wijzigt is hetzefde.

Categorie: Swopartikelen

(Alleen voor deelnemers) Omdat alleen jij en de andere contingentsleden de swopartikelen kunnen bestellen, zijn ze ook gewild bij andere scouts die niet naar de WSJ gaan. We hebben wel een paar spelregels bij de koop/verkoop van spullen. Jij kunt alle artikelen tegen een inkoopprijs kopen, we willen je wel vragen de minimale verkoopprijs te respecteren. Je mag wel voor een hoger bedrag verkopen, dat is altijd prettig voor je zakgeld.

Categorie: Swopartikelen

Als het niet meteen lukt met het afronden van de iDEAL betaling, laat dan de bestelling gewoon staan. Annuleer de bestelling niet! Er komt vanuit het systeem vanzelf een e-mail met een betaalherinnering en een iDEAL-link waarmee je dan alsnog kunt betalen.

Let wel: de uiterlijke betaaldatum is 4 januari daarna zal een eventueel niet betaalde bestelling geannuleerd worden!

Categorie: Swopartikelen

Dat kan in Scouts Online (SOL), hier: https://sol.scouting.nl/as/form/39659/participant/new/

Je kan hier alleen bestellen als je deelnemer (jeugddeelnemer, IST’er, troepstaf of CMT) van het Nederlands Contingent bent. Je moet hiervoor inloggen in SOL.

Ben je geen deelnemer, maar wil je wel artikelen bestellen? Kijk dan hier.

Categorie: Swopartikelen

Hier kan je de verkoopflyer (met verkoopprijzen) en het bestelformulier (voor niet-deelnemers van het Nederlands Contingent) downloaden.