Jeugddeelnemers

Once in a lifetime!

Alleen als je geboren bent tussen 22 juli 2005 en 31 juli 2009 kan je mee als jeugddeelnemer naar de WSJ2023 in Korea. Als jeugddeelnemer bereid je je samen met je troep (36 jeugddeelnemers en 4 troepstaf) voor tijdens voorbereidingsweekenden en tijdens een contingentskamp. In Zuid-Korea beleef je de World Scout Jamboree en we hebben er ook nog een voorreis met alle Nederlandse troepen.

Houdt je inschrijving up-to-date

Om te zorgen dat het contingent en de troepstaf altijd over de juiste gegevens beschikt, moet je je inschrijving up-to-date houden. Log in op Scouts Online en wijzigen is zo gedaan. Lastig? Niet echt: bekijk de handleiding op FAQ.


Kalender

Er zijn geen events!

Veel gestelde vragen

Jeugddeelnemers

Categorie: Jeugddeelnemers

Dat is in principe geen probleem. Als de eindexamens direct na een contingentsactiviteit plaats vinden, proberen we tijdens de activiteit ruimte te bieden aan deelnemers en IST’ers, die willen studeren voor het centraal schriftelijk examen.

Categorie: Jeugddeelnemers

Als jeugddeelnemer is het uitgangspunt dat je bij alle activiteiten aanwezig bent. Als je een keer echt niet kan, overleg dan met je troepstaf.

Categorie: Jeugddeelnemers

Per troep worden vier troepkampen georganiseerd. Ook is er één contingentskamp. Je hoort de data van de voorbereidende weekenden van je troepstaf.

Categorie: Jeugddeelnemers

Een troep bestaat uit 36 jeugddeelnemers en 4 stafleden (troepstaf). Deze troep wordt jouw groep voor de komende 2 jaar.

Categorie: Jeugddeelnemers

Zodra de inschrijving open is delen wij de volledige deelnemersvoorwaarden op deze website. In de deelnemersvoorwaarden staat exact vermeld wat de deelnemersbijdrage is en wanneer welke termijn betaald moet worden. Betaling van de deelnemersbijdrage wordt gedaan via iDeal. Met uitzondering van de eerste termijn zal voor de andere termijnen een iDeal-betalingsverzoek worden verstuurd naar het bij ons daarvoor bekende e-mailadres.


Lees hier de mailings naar jeugddeelnemers terug